ဆီထမင်းထိုးနည်း
ပါဝင်တဲ့ပစ္စည်းတွေက
|
ပြုလုပ်နည်း
- ဒယ်အိုးထဲကို ဆီထည့်ပြီး ကြက်သွန်နီ၁လုံးပါးပါးလှီးထားတာကိုထည့်ကြော်ပါ။ အရောင်ရဲလာလျှင်ဆယ်ထားပါ။
- ပါးပါးလှီးထားတဲ့ဂျင်း၊နနွင်းထည့်ကျန်တဲ့ကြက်သွန်နီထည့်ပြီးဆီသက်ပါ။
- ပြီးလျှင် ရေဆေးပြီးစစ်ထားတဲ့ကောက်ညင်းဆန်ကို ထည့်လုံးပါ။
- ရေကိုကောက်ညင်းအပေါ်မှလက်၂သစ်လောက်ထိထည့်ပြီးအဖုန်းအုပ်ကာ မီးအလယ်အလက်နဲ့တည်ပါ။
- ပွက်လာလျှင်ဆားထည့်ပပါ။ရံဖန်ရံခါအဖုန်းဖွင့်ပြီး အထပ်အောက်မွေပေးပါ။
- ရေခန်းစပြုလာရင်မီး ကိုအနည်းဆုံးထားလိုက်ပါ။၅မိနစ်၁ကြိမ်လောက်အိုးကို လှည့်ပြီးနေရာပြောင်းပေးပါ။
- မနပ်သေးဘူးထင်ပါကရေနွေးနည်းနည်းဆီထည့်ပေးနိုင်ပါတယ်။
- ကောက်ညင်းနပ်ပါကဇွန်းနဲ့ဒယ်အိုးအောက်ခြေကိုလှန်ကြည့်ပြီး ဂျိုးအနေအထားအသင့်အတင့်ရပြီ ဆိုပါကမီးပိတ်လို့ရပါပြီ။
No comments:
Post a Comment